Jun 4, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in bucati (3-4 la o portie). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se taie in felii lungi. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 g supa, se scot separat si in jiul ramas se inabusa ceapa. Se adauga boia de ardei, chimen, carne si se acopera cu supa de oase. Se fierb circa 1 ora. Se adauga sare, piper, pasta de tomate si se continua fierberea circa 30 minute. Cartofii se fierb separat in apa cu sare si se adauga in sos.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.