Inima de porc la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg inima
  • 20 g ulei
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Inima se spala, i se scot venele si arterele, se taie felii si se spala din nou.

Tehnica prepararii

Bucatile de inima se frig pe ambele parti pe gratarul incins si uns cu ulei, apoi se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri