Inima de porc prajita

May 14, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g inima de porc
  • 100 g untura sau ulei
  • 50 g faina
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Inima de porc se spala, se curata de vene si sange, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile ele inima se trec prin faina si se prajesc in untura sau ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sa farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri