Jumari cu costita afumata

May 13, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 250 g costita afumata
  • 50 g untura
  • 5 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Costita afumata se curata si se taie in cuburi.

Tehnica prepararii

Costita afumata se prajeste putin in untura, se adauga ouale batute (cite 2 pentru o portie), sare, se amesteca, se rumeneste pe ambele parti si se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri