Legume cu cotlet de porc si ciuperci

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg cotlet de porc fara os
  • 150 g untura sau ulei
  • 500 g ficat de porc
  • 50 g faina
  • 500 g mazare verde proaspata sau 200 g conserva
  • 400 g ciuperci proaspete sau 200 g conserva
  • 2 kg cartofi
  • 50 ml vin alb
  • 50 g patrunjel verde
  • 1 g piper macinat
  • 40 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Tehnica prepararii Prezentarea si servirea
  • O portie: carne 75 g; ficat 35 g; ciuperci, sos si mazare 115 g; cartofi 120
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri