Limba de vita cu boia

Jun 11, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 2 kg limba de vita fara slung
  • 200 g morcovi
  • 200 g ceapa
  • 100 g telina radacina
  • 2 foi de dafin
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 2 g piper boabe
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Limba de vita se curata, se opareste in apa clocotita si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa si telina radacina se curata, se spala si se cresteaza.

Tehnica prepararii

Limba se fierbe in apa cu sare si se spumeaza; se adauga foi de dafin, ceapa, morcovi, telina, piper si se continua fierberea. Limba fiarta se introduce in apa rece, se curata de piele si se trece prin boia.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole.

  • Gramaj produs finit: 1,2 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri