Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

Sep 24, 2009 - Mancaruri cu carne

fasolea fideluta parca este mai gustoasa toamna.

Ingrediente
  • 500 g. carne de manzat
  • 500 g. fasole fideluta
  • o ceapa mare
  • 200 g. suc de rosii
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • putin busuioc
  • putin piper
  • marar
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat 2-3 clocote se varsa apa , se spala carnea si se pune iar la fiert. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat se pune fasolea ,care a fost fiarta separat si sucul de rosii. La sfarsit se adauga uleiul, sarea, piperul si busuiocul. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se stinge focul. Dupa ce s-a racit putin se adauga mararul.

  • Fierb intotdeauna fasolea separat.
  • Busuiocul este optional.
  • Cand este gata cine doreste poate pune usturoi pisat.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri