Jun 4, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 10 bucati. Morcovii se curata, se spala, se taie in felii lungi (bastoane) de 2-3 cm. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Faina se cerne.
Tehnica prepararii
Carnea se sareaza, se inabusa in ulei cu putina apa (150 ml), se adauga apa necesara si se fierbe circa 60 minute. Se scoate separat. In jiul ramas, se inabusa morcovi, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, zahar, pasta de tomate, sare si se continua fierberea circa 30 minute. Se adauga carnea fiarta si se continua fierberea inca 15 minute.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.