Muschi de porc cu sos din ciuperci

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg cotlet de porc fara os (file)
  • 100 g ulei
  • 1,1 kg sos de ciuperci (se preia reteta respectiva)
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga sosul cu ciuperci si se fierbe circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: carne 70 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri