Muschi de porc impanat

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,050 kg muschi de porc
  • 250 g slanina
  • 100 g usturoi
  • 150 g malai
  • 25 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Muschiul se spala, se sareaza. Usturoiul se curata, se spala. Slanina se taie fâsii. Malaiul se cerne.

Tehnica prepararii

Muschiul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti, pe gratarul uns cu ulei si incins. Dupa frigere, se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, paste fainoase si altele.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri