Muschi de porc la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • Pentru unitati speciale si categoria I
  • 1,4 kg muschi de porc
  • 15 g sare
  • Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • 1,2 kg muschi de porc
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Muschiul de porc se spala, se portioneaza, se bate putin.

Tehnica prepararii

Bucatile de muschi se frig pe ambele parti pe gratarul incins. Dupa frigere, se sareaza.

Prezentarea si servirea

Muschiul de porc se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez, paste fainose s.a.

  • O portie: 75 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri