Muschi de vita la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • Pentru unitati speciale si categoria I
  • 1,4 kg muschi fasonat de vita
  • 2 g cimbru
  • 25 g ulei
  • 100 g sos de unt (se preia reteta respectiva)
  • 100 g salata verde
  • 15 g sare
  • Pentru unitati de categoria a II-a si a III-a
  • 1,2 kg muschi fasonat de vita
  • 2 g cimbru
  • 25 g ulei
  • 100 g sos de unt (se preia reteta respectiva)
  • 100 g salata verde
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Muschiul de vita se spala, se portioneaza.

Tehnica prepararii

Muschiul portionat se frige pe ambele parti, pe gratar incins si uns cu ulei. Se condimenteaza cu cimbru si se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos de unt deasupra si decor din frunze de salata verde. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, ciuperci. Se serveste cald.

  • O portie: muschi 80 g, sos de unt 10 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri