Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

Nov 26, 2012 - Mancaruri cu carne

O reteta de Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparata usor in vas Zepter

Ingrediente
  • 4 muşchi fragezi de viţel, fiecare cântărind cam 220 g
  • 2 legături de ceapă verde
  • 3 roşii, decojite, fără seminţe şi tăiate în patru
  • 4 salate verzi mici
  • 8 căţei de usturoi decojiţi
  • sare fină
  • piper negru zdrobit
  • ulei de măsline
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă.

Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim.

Frigeţi muşchiul de de vită până când devine rumen pe ambele părţi. Adăugaţi căţeii de usturoi şi ceapa verde.

Căliţi salata verde, scurgând-o de apă pe cât de mult posibil.

Apoi, adăugaţi roşiile, acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă la foc extrem de mic aproximativ 15 minute.

Chiar înainte de momentul servirii, puteţi adăuga puţin piper măcinat mare, câteva cristale de sare fină, precum şi puţin ulei de măsline.

Reteta advertorial Zepter

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri