Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor

Apr 25, 2009 - Mancaruri cu carne

O reţetă gustoasă de la Bucătaraşul Dragoş.

Ingrediente
  • cartofi (1kg)muschiulet de porc afumat (700gr)ciuperci (500grame) 2-3 ardei grasi sau gogosari ulei de masline vegeta
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper. Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu prea groase, se presara vegeta. Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.

Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava). Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute, apoi se mai lasa fara folia de staniol 10-15 minute.

Savoarea este deosebita! E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

Pofta buna!!!!

Bucataras Dragos (Hunedoara)

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri