Omleta cu ficatei de pasare

May 13, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 400 g ficat de pui
  • 200 g sos Madera
  • 125 g untura
  • 1 g piper macinat
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Ficatul de pui se curata, se spala si se taie in bucati.

Tehnica prepararii

Ficatul de pui se inabusa in untura (25 g), se adauga sare si piper. In untura infierbantata se adauga oua batute si se prepara omleta. Omleta se aseaza pe platou, se adauga ficat si sos Madera deasupra.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie si se serveste cald.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri