Omleta cu muschi tiganesc

May 13, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 50 g untura
  • 200 g muschi tiganesc
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Muschiul tiganesc se taie in cuburi mici.

Tehnica prepararii

Ouale se sparg, se bat si se adauga sare. Muschiul tiganesc se inabusa in untura. Se adauga ouale batute, se rumenesc pe ambele parti st se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri