Oua umplute cu pate Bucegi

Sep 7, 2010 - Mancaruri cu carne

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente
  • 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr
  • 6 oua mari fierte tari
  • 1 lingura de smantana grasa
  • 1 lingura de mustar clasic
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • Un varf de cutit de sare
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

1. Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile.

2. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata

3. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri