Papricas de miel cu galuste

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,3 kg carne de miel cu os
  • 150 g ulei
  • 100 g pasta de tomate
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 600 g ceapa
  • 1 kg galuste din faina pentru papricas (se preia reteta respectiva)
  • 1 g piper macinat
  • 50 g patrunjel verde
  • 2 g cimbru
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se inabusa in 50 g ulei cu 100 ml apa. Ceapa se inabusa in 100 g ulei cu 100 ml apa, se adauga bucatile de carne, apa fiarta (1 l), piper, boia dulce si se fierb circa 30 minute. Se adauga pasta de tomate, cimbru, galustele pentru papricas si se fierb inca 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou, farfurie sau in legumiera, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: carne cu os 85 g; galuste 100 g; sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri