Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

Feb 3, 2010 - Mancaruri cu carne

Pane-ul l-am facut dupa cum am vazut si am mancat la Oana.

Ingrediente
  • 5-6 bucati de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cascaval ras
  • 3-4 cartofi
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Am portionat pieptul de curcan, l-am condimentat, apoi l-am tavalit succesiv prin faina, ou, pesmet si cascaval. L-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si l-am pus in cuptorul incins la 200 grade, avand grija sa intorc la timp bucatile pentru a se rumeni frumos.

Cartofii dati pe razatoare i-am amestecat cu un ou si cascaval ras, i-am pus in forme de sufleuri si i-am alaturat curcanului la cuptor. Au iesit super!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri