Piept de porc inabusit

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg piept de porc cu os
  • 50 g untura
  • 150 ml lapte
  • 5 g boia de ardei dulce
  • 1 g piper macinat
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pieptul de porc se spala, se portioneaza in 10 bucati, se sareaza si se tine in lapte 3 ore.

Tehnica prepararii

Carnea se inabusa in untura cu 50 ml apa, la cuptor. Dupa inabusire, se condimenteaza cu boia de ardei si piper.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diferite garnituri (varza calita, iahnie de fasole alba, cartofi cu ceapa s.a.). Se serveste cald.

  • O portie: carne 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri