Piept de porc (scaricica) la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg piept de porc cu os
  • 25 g untura sau ulei
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Pieptul de porc se spala, se portioneaza in 10 bucati.

Tehnica prepararii

Bucatile de piept se frig pe gratarul incins si uns cu untura sau ulei. Dupa frigere, se sareaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri