Piept de pui cu sos dulce-picant

Jan 10, 2014 - Mancaruri cu carne

O idee pentru o masa de pranz sau de seara usoara si delicioasa!

Ingrediente
  • 1 piept de pui dezosat
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • sos de soia
  • sos dulce-picant
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salata
  • rosii cherry
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Pieptul de pui spalat si curatat l-am taiat in doua.

Am condimentat pieptul de pui cu busuioc uscat, sare si piper, suc de rosii, am stropit cu putin sos de soia si putin sos dulce-picant.

Sosurile se adauga fiecare dupa gust.

Am turnat apoi si vin alb si am mai adaugat ceva condimente (busuioc).

Am pus vasul in cuptor, cam 45 minute.

Am asezat o bucata de pui pe un platou, l-am feliat cu grija si l-am servit alaturi de o salata de varza chinezeasca cu rosii cherry.

  • mie nu-mi place mancarea sarata, asa ca, pentru ca am stropit cu sos de soia puiul, n-a fot nevoie decat de foarte putina sare.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri