Piept de pui la grill cu rosii si spanac

Feb 3, 2017 - Mancaruri cu carne

Din categoria retetelor rapid de preparat, inspirata de Jamie Oliver, gata in mai putin de jumatate de ora, servita direct pe blatul de lemn, atat de simplu si de bun!
Iata cum am pregatit pieptul de pui la grill cu rosii si spanac:

Ingrediente
  • 2 bucati piept de pui
  • sare de Himalaya
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • rozmarin proaspat
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • baby spanac pentru garnitura de salata
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Am asezat cele doua bucati de piept de pui pe hartie de copt, am presarat peste ele sare, seminte de fenicul, piper proaspat rasnit si rozmarin. Am acoperit cu o alta bucata de hartie de copt si am batut nitel pieptul de pui.

Am asezat bucatile de pui in tigaia grill incinsa, avand grija sa le intorc de pe o parte pe cealalta, in asa fel incat sa se rumeneasca usor.

Cand pieptul de pui e aproape gata am adaugat cateii de usturoi sfaramati cu lama cutitului si rosiile cherry taiate in jumatate.

Am servit puiul simplu, pe un blat de lemn, alaturi de o salata preparata din spanac proaspat, rosii cherry, putin ulei de masline si crema balsamica.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri