Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se spala, se taie felii subtiri (10 bucati), se bat putin, se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie in lungime. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pâna ajung de consistenta tare, se curata de coaja, se taie felii in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobitori. Se ung rulourile cu untura sau ulei si se asaza intr-o tava unsa cu untura sau ulei, se adauga apa si se introduc la cuptor circa 30 minute. Se adauga sos brun, sare, piper si se continua fierberea circa 20 minute.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din cartofi, legume, orez.