Pui cu ciuperci si camembert

Jan 17, 2014 - Mancaruri cu carne

Am pregatit o bunatate de mancare! Nu va speriati, nu e de dieta! :))

Ingrediente
  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 400 g camembert
  • 200 g hribi congelati
  • 1 ceapa
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • marar
  • sare
  • piper
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

M-am ocupat intai de pulpitele de pui. Dupa ce le-am spalat si curatat bine de pielite le-am pus intr-un vas la cuptor, cu putina apa, sare, piper si usturoi. Le-am lasat cam 40 minute la cuptor.

Puteti adauga si putin vin alb, daca doriti.

Am tocat ceapa si usturoiul marunt.

Untul l-am pus intr-o tigaie incinsa la topit si am adaugat ceapa si usturoiul. Dupa ce s-au inmuiat putin am adaugat si ciupercile si le-am lasat la calit. La final am presarat marar tocat.

Am taiat branza camembert rondele.

Acum ca toate sunt pregatite, am trecut la montarea preparatului. Am folosit doua vase mici de Yena in care am pus cate doua pulpite.

Peste fiecare pulpita am pus cate doua linguri de ciuperci, iar deasupra cate o felie de camembert.

Am pus vasele in cuptor pentru inca 15 minute, dar la temperatura mai mica, de teama sa nu se topeasca prea tare camembertul.

Aromele s-au combinat tare bine si cred ca un pahar de vin rosu alaturi s-ar potrivi de minune.

Pofta buna!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri