Pui cu menta

Mar 16, 2009 - Mancaruri cu carne

E o reteta foarte simpla , iar puiul astfel preparat e foarte gustos. Si e altceva. Asta incercam mereu sa facem: sa venim cu ceva nou, sa evitam plictiseala, nu?

Ingrediente
  • 1 piept de pui
  • menta proaspata sau uscata
  • 1/2 portocala stoarsa
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se asaza pieptul de pui intr-un vas, se presara deasupra menta tocata, sare, piper, zeama de portocala si vinul. Se da la cuptor cam o ora, la foc potrivit si... gata!

Se taie pieptul felii, se aranjeaza pe un pat de salata verde si se garniseste cu cartofi copti. Pofta buna!

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri