Pui la frigare

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg carne de pui calitatea I fara cap si picioare
  • 130 g untura sau ulei
  • 50 g usturoi
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Puii se curata, se trec prin flacara, se spala si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala, se taie felii, se piseaza cu sare si se amesteca cu 100 ml apa.

Tehnica prepararii

Puii se ung cu ulei, se introduc in frigare si se frig, stropindu-se cu ulei. Dupa frigere, se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu sos de usturoi in sosiera. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, orez s.a. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri