Pui la punga cu legume

Sep 23, 2009 - Mancaruri cu carne

Am incercat sa fac o mancare usoara, cu multe legume, cata vreme le mai gasim pe piata.

Ingrediente
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • usturoi
  • 1 pahar de bere
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Se pune pieptul de pui in punga si se condimenteaza, dupa care se adauga berea. Am auzit undeva ca fragezeste carnea. Se inchide punga si se asaza intr-un vas la cuptor(incalzit in prealabil).

Legumele se taie rondele si se aranjeaza frumos intr-un vas termorezistent, se condimenteaza, se acopera si la cuptor cu ele!

Am taiat cateva felii din piept, le-am aranjat pe o farfurie si am adaugat si cateva legume. Imbietor, nu?

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri