Pui la tava

Jun 13, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,5 kg pui calitatea I fara cap si picioare
  • 50 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Puii se curata, se trec prin flacara, se spala.

Tehnica prepararii

Puii se ung cu ulei, se sareaza si se asaza intr-o tava cu ulei si se frig la cuptor, la o temperatura moderata, stropindu-se de mai multe ori cu jiul (suc propriu) format.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou.

  • Gramaj produs finit: 1 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri