Pui pane

May 31, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,3 kg pulpe si piept de pui cu os
  • 100 g faina
  • 200 g oua
  • 250 g pesmet
  • 200 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de pui se curata, se spala, se portioneaza,se bate putin si se sareaza. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Bucatile de pui se trec separat prin faina, oua si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau fafurie. Se poate servi cu diferite garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: 150 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri