Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar
Ingrediente
- 5 pulpe superioare de pui fara piele
- sucul proaspat de la o lamiie
- o lingurita de boia iute
- 2 lingurite de boia dulce
- o lingurita de seminte de chimen
- o lingurita de boabe de coriandru
- o ceapa tocata
- 4 catei de usturoi tocati
- 4 centimetri bucata ghimbir tocata
- 2-3 centimetri bucata ghimbir ras
- 1 ardei verde curatat de seminte si tocat
- 1 lingurita de curry
- o lingura de ulei de masline
- o lingura de otet balsamic alb
- 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
- o lingura de pasta de rosii Cirio Pasata
- o mina de frunze proaspete de patrunjel tocat
- 125 ml iaurt
- sare

- Portii: 4

- Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare
Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei
citeste si:

Jun 3, 2017

Mar 1, 2017

Mar 1, 2017

Mar 1, 2017