Pulpa de miel la frigare

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 2,1 kg carne de miel cu os (pulpa)
  • 25 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se dezoseaza, se portioneaza, se sareaza si se unge cu ulei.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se frig pe gratarul incins.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, s.a. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri