Pulpa de porc la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg carne de porc calitate supeioara fara os (pulpa)
  • 50 g untura sau ulei
  • 50 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 10 g usturoi
  • 1 g piper macinat
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se curata, se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea unsa cu untura sau ulei se asaza in tava cu 100 ml apa, se adauga ceapa, morcovi, usturoi, piper si se frige la cuptor la o temperatura moderata. Se stropeste din timp in timp cu jiul(suc propriu) format. Dupa frigere, se paseaza sosul, iar carnea se portioneaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi, paste fainoase si altele.

  • O portie: carne 70 g, sos 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri