Pulpa de vita la tava

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,1 kg carne de vita calitate superioara fara os (pulpa)
  • 100 g ulei
  • 400 g supa de oase
  • 100 g ceapa
  • 25 g usturoi
  • 2 g piper macinat
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se curata, se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie felii. Usturoiul se curata, se taie felii.

Tehnica prepararii

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper, se asaza intr-o tava cu ulei si supa de oase, se adauga ceapa si usturoi. Se frige la cuptor. Din când in când se stropeste cu jiul (suc propriu) format. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza (cate 2 bucati la o portie).

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se poate servi cu garnituri diferite din legume, cartofi s.a. Se serveste cald sau rece.

  • O portie: 70 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri