Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

Nov 17, 2009 - Mancaruri cu carne

Ce-i mai repede de facut decat o fripturica la cuptor? Pui carnita in tava, arunci o mana de condimente peste ea, o stropesti si gata...

Ingrediente
  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • salvie
  • boia de ardei
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 120 minute
mod de preparare

Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri