Rasol alb la tavă

Apr 9, 2009 - Mancaruri cu carne

O mîncare ce se face rapid …

Ingrediente
  • Ingrediente: 800 grame bucata rasol alb de vita 3-4 linguri de ulei de masline 3-4 linguri de bulion 6-7 graunti de usturoi taieti marunt o ceasca de vin sare piper busuioc
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 15 minute
mod de preparare

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere jumatate. Se lasa la foc potrivit circa 90 de minute.

Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi si salata.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri