Jun 5, 2014 - Mancaruri cu carne
Operatii pregatitoare
Carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se spala. Cartofii se spala, se curata, se spala si se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Fasolea verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt.
Tehnica prepararii
Carnea se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se indeparteaza spuma. Se adauga ceapa, morcovi, telina, varza alba si se continua fierberea. Carnea fiarta se scoate din supa, se lasa sa se raceasca, se taie in 10 bucati, mentinandu-se la cald, in supa strecurata intr-un vas separat. Morcovii si telina se scot din supa, se taie cuburi si se adauga peste bucatile de rasol. Fasolea verde se inabusa in unt.
Prezentarea si servirea
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura din legume, cartofi natur, fasole verde sote, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.