Rinichi de porc la gratar

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1,2 kg rinichi de porc
  • 25 g untura
  • 2 g cimbru
  • 2 g piper macinat
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Rinichii se spala, se taie in 2 jumatati in lungime, se curata de capsula si se spala din nou cu apa rece.

Tehnica prepararii

Gratarul incins se unge cu untura; se asaza rinichii si se frig. Dupa frigere, se presara cu cimbru, piper si sare.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri