Rinichi de vita prajit

May 14, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 1 kg rinichi de vita
  • 100 g untura sau ulei
  • 20 g sare
  • 10 ml otet 9 grade
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Rinichii se spala, se taie in jumatati pe lungime, se curata de capsule, se mentin in apa cu otet 10 minute. Se spala in mai multe ape, se scurg de apa si se sareaza. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Rinichii se trec prin faina si se prajesc in untura sau ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri