Snitel de vitel cu sos tomat

Jun 7, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de vitel specialitati fara os (pulpa)
  • 50 g ulei
  • 50 g faina
  • 1 g piper macinat
  • 1,2 kg sos tomat
  • 30 g patrunjel verde
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Sosul tomat se prepara folosind reteta respectiva. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Se adauga sos tomat, piper si se fierb circa 20 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diverse garnituri, cartofi natur, pilaf s.a. Se serveste cald.

  • O portie: carne 60 g, sos 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri