Snitel de vitel "Praga"

Jun 7, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de vitel specialitati fara os (pulpa)
  • 200 g sunca presata
  • 75 g faina
  • 150 g oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g ulei
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Sunca presata se taie in 10 felii subtiri. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Feliile de sunca se asaza pe câte o bucata de carne, care se pliaza, apoi se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diverse garnituri. Se serveste cald.

  • O portie: snitel Praga 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri