Snitel florentin

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata)
  • 150 g untura sau ulei
  • 75 g faina
  • 150 g oua
  • 100 g cascaval
  • 2 kg pireu de spanac (se preia reteta respectiva)
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat cu telul. Cascavalul se curata de coaja, se rade si se adauga la oua. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina si prin compozitia de oua cu cascaval si se prajesc in untura sau ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de pireu de spanac. Se serveste cald.

  • O portie: carne 60 g, pireu de spanac 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri