Snitel natur de vitel

Jun 7, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de vitel specialitati fara os (pulpa)
  • 100 g ulei
  • 80 g faina
  • 600 g supa de oase
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Faina se cerne. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 g supa. Se adauga cantitatea ramasa de supa de oase si se fierb circa 15 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: snitel 60 g, sos 40 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri