Snitel natur din carne de porc

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 850 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata)
  • 150 g untura sau ulei
  • 75 g faina
  • 50 g patrunjel verde
  • 700 g supa de oase
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se curata, se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in untura sau ulei cu 150 g supa de oase. Se adauga 550 g supa de oase si se fierb circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi s.a.

  • O portie: carne 70 g, suc propriu 50 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri