Snitel pane din carne de berbec

Jun 8, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 700 g carne de berbec cu os (pulpa)
  • 150 g oua
  • 70 g faina
  • 150 g pesmet
  • 100 g ulei
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se dezoseaza, se curata, se sareaza si se bate. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat pana se omogenizeaza. Faina si pesmetul se cern.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu garnituri din legume (mazare sote, fasole verde sote, cartofi prajiti si altele).

  • O portie: 75 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri