Snitel pane din carne de porc Bucegi

Sep 7, 2010 - Mancaruri cu carne

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente
  • 2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g
  • 3 oua batute cu un praf de sare
  • 3 linguri de faina
  • 1 cana de pesmet grunjos
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • 1 cana de ulei pentru prajit
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.

2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul Intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor.

3. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri