Snitel pane din carne de porc

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata)
  • 150 g oua
  • 70 g faina
  • 150 g pesmet
  • 100 g untura sau ulei
  • 15 g sare
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec separat prin faina, ou batut si pesmet.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri din legume, cartofi s.a.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri