Snitel pane din carne de vita

Jun 5, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g carne de vita calitate superioara fara
  • os (pulpa si os)
  • 70 g faina
  • 150 g oua
  • 150 g pesmet
  • 150 g ulei
  • 1 g piper macinat
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se taie in 10 bucati, se bat, se sareaza si se condimenteaza. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-un vas, se bat bine pentru omogenizare.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec separat prin faina, ou batut si pesmet.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu pireu de cartofi, diferite garnituri din legume si altele. Se serveste cald.

  • O portie: 55 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri