Snitel parizian de vitel

Jun 7, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g carne de vitel specialitati fara os (pulpa)
  • 150 g ulei
  • 70 g faina
  • 150 g oua
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se poate servi cu diverse garnituri. Se serveste cald

  • O portie: snitel parizian 55 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri