Snitel parizian din carne de porc

Jun 2, 2014 - Mancaruri cu carne

Ingrediente
  • 500 g carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata)
  • 150 g oua
  • 70 g faina
  • 100 g untura sau ulei
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina se cerne.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut, se prajesc in untura sau ulei pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald. Se poate servi cu diferite garnituri.

  • O portie: 60 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri